Angst-tandarts in Den Haag

Méér dan 800.000 Nederlanders hebben een tandartsfobie. Wij bieden speciale hulp bij angst voor de tandarts!

Wij hebben een gespecialiseerde angsttandarts bij Royal Blue Dental in Den Haag. Wel 25% van Nederland is bang voor tandartsen. Sommigen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet naar de praktijk durven. Hierdoor verhogen ze het risico op problemen aan de tanden en het tandvlees. Om dit te voorkomen, kunnen patiënten met angst voor de tandarts een speciale behandeling inplannen bij onze angsttandarts.

Royal Blue Dental Den Haag
ICON Behandling voor verwijderen witte vlekken bij Royal Blue Dental

Ontdek onze Angsttandarts: Voor een zorgzame behandeling zonder verrassingen. Speciale aandacht voor volwassenen én kinderen met tandartsangst. Maak vandaag nog een afspraak voor een stressvrije ervaring!

Wat is een Angsttandarts?

Voor patiënten met angst voor de tandarts hebben we een speciale behandeling waarbij we langer de tijd nemen. De angsttandarts heeft ervaring met het behandelen van nerveuze patiënten en neemt de hele behandeling met u door. Dan komen er geen verrassingen en nemen we hopelijk al een hoop stress bij u weg.

Speciale tandarts voor angst bij kinderen

Als uw kind tandartsangst heeft, kan onze angsttandarts die ook behandelen. Of uw kind nu slechts erg nerveus is of extreme angst ervaart, onze tandartsen bieden angstbegeleiding die zo veel mogelijk paniek wegneemt. We vinden graag een stressvrije en pijnloze oplossing die voor iedereen werkt.

De Voordelen van de Angsttandarts

Wij begrijpen dat tandartsangst veel voorkomt en dat het de toegang tot noodzakelijke tandheelkundige zorg kan belemmeren. Daarom bieden we de diensten van onze angsttandarts aan, die speciaal is opgeleid om patiënten te helpen die zich angstig of ongemakkelijk voelen bij tandheelkundige behandelingen, zoals regelmatige controles. Ontdek de speciale kenmerken van onze tandarts voor patiënten met angst waarmee we uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk maken.

 • Stapsgewijze uitleg:
  Onze angsttandarts legt elke stap van de behandeling uit, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.
 • Meer tijd voor u:
  We nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren en behandelen u met geduld en begrip.
 • Duidelijke communicatie:
  Elke handeling wordt vooraf aangekondigd, waardoor u in controle blijft en verrassingen worden geminimaliseerd.
 • Pauzemogelijkheden:
  U heeft de mogelijkheid om de behandeling te pauzeren als dat nodig is om uw comfort te waarborgen.

We streven ernaar om tandheelkundige zorg toegankelijk en comfortabel te maken, ook voor degenen die angstig zijn voor de tandarts. Onze angsttandarts staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw tandartsbezoek een aangename ervaring is. Uw mondgezondheid is belangrijk voor ons en we zijn er om u te helpen bij elke stap van de weg.

Veelgestelde Vragen

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste bezoek aan de angsttandarts?

Tijdens uw eerste bezoek aan de angsttandarts bij Royal Blue Dental kunt u verwachten dat u de gelegenheid heeft om uw zorgen en angsten te bespreken. De tandarts zal met u praten om een goed begrip te krijgen van uw specifieke situatie en uw comfortniveau. Uw behandeling zal stapsgewijs worden uitgelegd, en de tandarts zal duidelijk communiceren welke handelingen zullen worden uitgevoerd. De angsttandarts zal ook pauzemogelijkheden bieden, zodat u de behandeling kunt onderbreken als dat nodig is om uw comfort te waarborgen.

Zijn de diensten van de angsttandarts alleen voor mensen met ernstige tandartsangst?

Nee, de diensten van de angsttandarts zijn niet alleen voor mensen met ernstige tandartsangst. Hoewel de angsttandarts speciaal is opgeleid om patiënten met tandartsangst te helpen, kunnen deze diensten ook nuttig zijn voor mensen die zich gewoon wat ongemakkelijk of nerveus voelen bij tandheelkundige behandelingen. De angsttandarts biedt een comfortabele en ondersteunende omgeving voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft tijdens hun tandartsbezoek. U hoeft uw angsten niet te bagatelliseren; we zijn hier om uw tandheelkundige ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Kies voor een stressvrije behandeling

Een speciale behandeling bij onze angsttandarts kan helpen uw angst voor de tandarts onder controle te krijgen. Al onze professionals in angstbehandelingen hebben al jaren ervaring. Wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in om een speciale angstbehandeling aan te vragen bij onze vestiging in Den Haag.