Over Ons

Wij zijn Royal Blue Dental Tandartspraktijk in Den Haag. Wij hebben allemaal ruime bagage aan ervaring, die wij nu zeer goed kunnen toepassen in het runnen van de tandartspraktijk.

Wij zijn trots op ons team dat bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistenten, tandartsassistenten, receptionistes en administratief medewerkers. Wij zijn een multicultureel team, iedereen spreekt uiteraard Nederlands, maar wij spreken ook Engels, Arabisch, Russisch, Portugees, Spaans en Armeens!

Ontdek hoe tanden bleken bij Royal Blue Dental niet alleen resulteert in een stralende glimlach, maar ook in een boost van zelfvertrouwen. Leer meer over de voordelen van professioneel tanden bleken, ons ervaren team van tandartsen en hygiënisten en hoe we u kunnen helpen uw glimlach te laten stralen als nooit tevoren.

Royal Blue Dental Tanden Bleken

Onze Missie: Toewijding aan Uw Mondgezondheid en Welzijn

Bij Royal Blue Dental is onze missie diepgeworteld in onze passie voor mondzorg en ons oprechte respect voor mensen. Wij zijn van mening dat het managen van onze praktijk niet alleen draait om tandheelkundige behandelingen, maar ook om het creëren van een omgeving waarin onze patiënten zich welkom, gewaardeerd en comfortabel voelen. Onze benadering gaat verder dan alleen het bieden van hoogwaardige mondzorg; het omvat ook servicegerichtheid, het creëren van een gezellige sfeer en het schenken van persoonlijke aandacht aan elk individu dat onze praktijk binnenstapt.

Een Warm Welkom voor Onze Gasten

In onze praktijk beschouwen we onze patiënten als gasten. We begrijpen dat tandartsbezoeken voor sommige mensen spannend kunnen zijn, en daarom streven we ernaar om een warm en gastvrij gevoel te bieden vanaf het moment dat u onze deur binnenstapt. Ons vriendelijke en toegewijde team staat altijd paraat om u te begroeten en te begeleiden tijdens uw bezoek. We nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren, uw vragen te beantwoorden en uw behoeften te begrijpen. Uw comfort en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang, en we streven ernaar om uw tandartservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Een Samenwerking voor Uw Mondgezondheid

Bij Royal Blue Dental geloven we in de kracht van samenwerking tussen patiënten en ons tandheelkundige team. We moedigen open communicatie aan, waarbij we uw doelen en verwachtingen begrijpen en samen met u werken aan het behouden of herstellen van uw mondgezondheid. Onze toewijding aan hoogwaardige mondzorg betekent dat we voortdurend streven naar verbetering en innovatie, zodat u de best mogelijke behandeling ontvangt. We zijn trots op onze rol bij het helpen van onze patiënten om hun glimlach te behouden en te koesteren, en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk.

Bij Royal Blue Dental hechten we veel waarde aan regelmatige periodieke controles om ervoor te zorgen dat uw mondgezondheid optimaal blijft. Tijdens uw controleafspraak nemen we de tijd om uw dagelijkse mondverzorging te bespreken, waardoor we samen kunnen werken aan het behoud van een gezond gebit en een gezonde mond. Indien nodig, zullen we samen met u stappen ondernemen om uw mondhygiëne te verbeteren en eventuele problemen te identificeren.

Onze deskundige tandartsen zullen u ook informeren over:

  • De verwachte resultaten van een mogelijke behandeling.
  • De eventuele risico’s die gepaard gaan met een behandeling.
  • Het aantal benodigde behandelingen.
  • De geschatte duur van de behandelingen.
  • De kosten die aan de behandelingen zijn verbonden.
  • Alternatieve behandelingsmogelijkheden die beschikbaar zijn.

Kleine ingrepen, zoals eenvoudige gebitsreinigingen of het plaatsen van vullingen, kunnen we vaak direct met u bespreken en op korte termijn uitvoeren als dat nodig is. Voor meer uitgebreide behandelingen informeren wij u uitvoerig over de kosten, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten. Na uw goedkeuring plannen we de overeengekomen behandeling in, meestal binnen enkele weken.

Uw persoonlijke gebitsinformatie en behandelingsgeschiedenis worden zorgvuldig vastgelegd in ons beveiligde computersysteem. Deze gegevens bewaren we minstens 15 jaar, en indien gewenst kunnen we deze informatie op uw (schriftelijk) verzoek delen met een andere zorgverlener. Uw vertrouwen en tevredenheid staan bij Royal Blue Dental centraal, en we kijken ernaar uit om u te ondersteunen in uw mondgezondheid.