Tanden Bleken

De meest effectieve methode om u tanden witter te maken.

Onze pagina over tanden bleken introduceert u in de wereld van een snelle, veilige en effectieve methode om uw tanden witter te maken en die verbluffende glimlach te bereiken waar u altijd al van hebt gedroomd.

Ontdek hoe tanden bleken bij Royal Blue Dental niet alleen resulteert in een stralende glimlach, maar ook in een boost van zelfvertrouwen.

Royal Blue Dental Tanden Bleken

#1 in Professioneel Tandenbleken Wereldwijd!

Wij gebruiken Opalescence™ bleekproducten. Een formule op basis van wetenschappelijk onderzoek. De nummer 1 tandenbleek methode al méér dan 30 jaar. 

Het meest onderzochte en geteste merk bleekproducten

Over Opalescence-bleekbehandelingen zijn heel veel klinische onderzoeken, artikelen en besprekingen verschenen. Er is meer geschreven over Opalescence dan over professionele bleekproducten van andere merken. Dat is een van de redenen waarom Opalescence zoveel vertrouwen geniet.

Met oog voor mens en planeet

We hebben veel verschillende bleekproducten. Er is altijd wel een behandeling te vinden die past bij de manier van leven van een patiënt. Het hoge watergehalte zorgt voor een goede vochtbalans en behoud van de kleur. Uw patiënten zullen de resultaten daarom vertrouwen. De prettige smaken zijn voor patiënten een aanmoediging om hun bleekbehandeling af te ronden.

Om onze voetafdruk te verkleinen, zijn de verpakkingen van Opalescence-bleekproducten zo gemaakt dat ze kunnen worden gerecycled en bestaan ze zoveel mogelijk uit gerecyclede materialen.

Het meest innovatieve merk bleekproducten

Wij hebben meer patenten dan ieder ander merk op het gebied van professioneel tandenbleken. Dr. Dan Fischer is een uitgesproken voorstander van preventieve tandheelkunde. Hij ontwikkelde een innovatieve, dikke (maar wel gehydrateerde) gel die voor een optimaal bleekeffect zorgt. Door een pH-neutrale gel op waterbasis ervaart de patiënt meer comfort. Het zorgt namelijk voor minder overgevoeligheid tijdens het bleken. Deze gel stond aan de basis van de Opalescence-bleeksystemen. We leveren de gel bij een aantal van onze meest populaire producten.

Tanden Bleken: Herstel Uw Stralende Witte Glimlach

Bij Royal Blue Dental begrijpen we dat een stralende glimlach een krachtig middel is om uw zelfvertrouwen te vergroten en uw uitstraling te verbeteren. Onze tandenbleekbehandeling biedt een snelle, veilige en effectieve manier om uw tanden witter te maken, zodat u die oogverblindende glimlach kunt bereiken waar u altijd al van hebt gedroomd. Laten we samen ontdekken hoe tanden bleken uw zelfvertrouwen kan vergroten en uw glimlach kan transformeren.

 • Stralende Witte Tanden:
  Tanden bleken resulteert in een merkbare verlichting van de kleur van uw tanden, waardoor ze witter en helderder worden.

 • Zelfvertrouwen Boost:
  Een wittere glimlach kan uw zelfvertrouwen aanzienlijk verbeteren, waardoor u met trots kunt lachen en praten.

 • Snelle Resultaten:
  Onze professionele tandartsen zorgen voor snelle en effectieve resultaten, zodat u niet lang hoeft te wachten om te genieten van uw nieuwe glimlach.

 • Veilige en Gecontroleerde Procedure:
  Onze tandartsen voeren de bleekbehandeling uit onder gecontroleerde omstandigheden, wat de veiligheid en effectiviteit waarborgt.

 • Aangepaste Behandeling:
  Elke patiënt is uniek, en daarom passen we onze bleekbehandeling aan uw specifieke behoeften en gewenste resultaten aan.

Bij Royal Blue Dental staan we klaar om u te helpen die stralende witte glimlach te bereiken waar u van droomt. Tanden bleken is meer dan alleen cosmetisch; het is een krachtige manier om uw zelfvertrouwen te vergroten en uw glimlach te transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw tanden kunnen laten stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde Vragen

Is tanden bleken veilig?

Ja, tanden bleken is over het algemeen veilig wanneer het wordt uitgevoerd door een ervaren tandarts of onder toezicht van een tandheelkundig professional. Professionele tandenbleekproducten zijn ontworpen om de tanden witter te maken zonder schade aan te richten. Het is echter belangrijk om thuis bleekproducten en doe-het-zelfkits met voorzichtigheid te gebruiken, omdat deze mogelijk niet dezelfde controle en kwaliteit bieden als behandelingen in de tandartspraktijk.

Hoe lang blijven de resultaten van tanden bleken zichtbaar?

De duurzaamheid van de resultaten van tanden bleken varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van factoren zoals uw mondhygiëne, dieet en levensstijl. Over het algemeen kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden. Om de duurzaamheid te verlengen, is het belangrijk om regelmatig professionele tandheelkundige reinigingen bij te wonen, het gebruik van tabak en sterk gekleurde voedingsmiddelen en dranken te verminderen, en een goede mondhygiëne te handhaven.

Doet tanden bleken pijn?

Tanden bleken wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. Sommige mensen kunnen tijdens of na de behandeling een lichte gevoeligheid ervaren, maar dit is meestal van voorbijgaande aard en kan worden beheerd met tandpasta voor gevoelige tanden. Als u zich zorgen maakt over gevoeligheid, kunt u dit bespreken met uw tandarts, die passende maatregelen kan nemen om uw comfort te waarborgen, zoals het gebruik van desensibiliserende middelen. Over het algemeen is tanden bleken een comfortabele procedure.