Skyce

Tanddiamantje laten plaatsen? Het kan bij ons.

Een tandversiering in de meest fascinerende vorm: de tanddiamant geeft u voor lange tijd een bijzonder stralende lach. Deze kristalheldere diamant Skyce zet de tandarts op uw tand vast zoals de “slotjes” bij een beugel. Hierdoor wordt een succesvolle periode gagarandeerd van ongeveer 6 maanden. Met een speciale transparante afdeklaag wordt de diamant afgeschermd, zodat er geen scherpe randen meer voelbaar zijn.

skyce teeth

Tanddiamantjes: Een Stralende Glimlach met een Vleugje Elegantie

Heeft u ooit gedroomd van een glimlach die niet alleen straalt, maar ook een vleugje elegantie toevoegt? Tanddiamantjes bieden u precies dat, en bij Royal Blue Dental, brengen we de magie van Skyce-diamanten naar uw glimlach. Deze kristalheldere diamanten worden op uw tanden bevestigd met de precisie van een juwelier, en ze kunnen u tot wel 6 maanden een schitterende en unieke uitstraling geven. Laat ons u meenemen naar de wereld van tanddiamantjes en ontdek hoe ze uw glimlach kunnen transformeren.

Skyce Aanbrengen: Eenvoudig en Vrijwel Pijnloos

Het aanbrengen van Skyce-diamanten is een eenvoudige en vrijwel pijnloze procedure. Voordat we de diamantjes bevestigen, polijsten we uw tanden voor een glad oppervlak. Vervolgens wordt Skyce met behulp van de ets/bond-techniek op het gewenste element aangebracht. Deze methode zorgt ervoor dat er geen noemenswaardige schade aan uw tanden wordt toegebracht. Het hele proces duurt slechts ongeveer 10 minuten, en u verlaat onze praktijk met een glimlach die straalt als nooit tevoren.

Een Wereld van Keuzes: Skyce in Helder Kristal en Saphir-Blauw

Bij Royal Blue Dental begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom bieden we Skyce-diamantjes in verschillende stijlen en maten aan. U kunt kiezen tussen helder kristal en saphir-blauw, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. De diamantjes zijn verkrijgbaar in diameters van 1,8 en 2,5 mm, waardoor u de vrijheid heeft om uw glimlach op maat te maken en een vleugje elegantie toe te voegen aan uw tanden.

Verwijderbaar en Veilig

Wat Skyce-diamantjes nog aantrekkelijker maakt, is dat ze indien gewenst eenvoudig te verwijderen zijn zonder blijvende schade aan uw tanden. U behoudt de controle over uw glimlach en kunt de diamantjes aanpassen aan elke gelegenheid. Bij Royal Blue Dental helpen we u graag uw droom van een stralende en elegante glimlach te verwezenlijken. Neem contact met ons op voor meer informatie over Skyce-diamantjes en ontdek hoe we uw glimlach kunnen laten schitteren als nooit tevoren.

Skyce-behandeling: Een Schitterende Glimlach, Eenvoudig en Elegant

Bij Royal Blue Dental begrijpen we dat uw glimlach een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl. Met onze Skyce-behandeling kunt u een uniek en stralend accent aan uw glimlach toevoegen. Ontdek hoe eenvoudig en elegant deze tandversiering is en hoe het uw glimlach naar een hoger niveau tilt.

 • Stralende Uitstraling:
  Met Skyce kunt u uw glimlach een schitterende en unieke uitstraling geven. De kristalheldere diamanten trekken de aandacht en geven uw glimlach een onderscheidend karakter.

 • Eenvoudig en Pijnloos:
  Het aanbrengen van Skyce-diamanten is een eenvoudige en vrijwel pijnloze procedure. In slechts enkele minuten kunt u genieten van een stralende glimlach.

 • Keuzevrijheid:
  Skyce is beschikbaar in helder kristal en saphir-blauw en in verschillende diameters. Hierdoor kunt u uw tandversiering aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en stijl.

 • Verwijderbaar en Veilig:
  Als u ooit besluit de diamanten te verwijderen, kan dit eenvoudig worden gedaan zonder blijvende schade aan uw tanden. U behoudt de controle over uw glimlach.

Bij Royal Blue Dental zijn we trots op het bieden van innovatieve tandheelkundige oplossingen die uw zelfvertrouwen en uitstraling verbeteren. Met de Skyce-behandeling kunt u een uniek en schitterend accent aan uw glimlach toevoegen, en dat alles met eenvoud en elegantie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw glimlach kunnen laten stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde Vragen

Doet de Skyce-behandeling pijn?

Nee, over het algemeen is de Skyce-behandeling niet pijnlijk. Het proces van het aanbrengen van Skyce-diamanten is minimaal invasief en wordt meestal als comfortabel ervaren. Patiënten voelen meestal geen pijn tijdens de procedure. In sommige gevallen kan er na de behandeling een lichte gevoeligheid optreden, maar dit verdwijnt meestal snel. Verdoving is meestal niet nodig.

Hoe lang blijven de Skyce-diamanten op mijn tanden zitten?

Skyce-diamanten kunnen tot ongeveer 6 maanden op uw tanden blijven zitten, afhankelijk van verschillende factoren zoals uw mondhygiëne en het gebruik van uw tanden. Na verloop van tijd kunnen ze losraken of slijten. Als u besluit de diamanten te verwijderen of te vervangen, kan dit eenvoudig worden gedaan zonder schade aan uw tanden.

Kan ik normaal eten en drinken met Skyce-diamanten op mijn tanden?

Ja, u kunt over het algemeen normaal eten en drinken met Skyce-diamanten op uw tanden. Ze zijn veilig voor voedsel en drank en zullen niet worden aangetast door normaal kauwen en slikken. Het is echter een goed idee om harde of kleverige voedingsmiddelen te vermijden om te voorkomen dat de diamanten losraken. Ook is het belangrijk om een goede mondhygiëne te handhaven om de levensduur van de diamanten te verlengen.

Neem bij verdere vragen of zorgen gerust contact op met uw tandarts, die u gedetailleerde informatie en advies kan geven over de Skyce-behandeling.