Tandartsangst: behandeling in Den Haag

  • ✔ Angsttandarts
  • ✔ Persoonlijke werkwijze
  • ✔ Uiteenlopende specialismes
ICON Behandling voor verwijderen witte vlekken bij Royal Blue Dental

We weten hoe we met tandartsangst moeten omgaan bij Royal Blue Dental in Den Haag. Wij hebben diverse specialisten voor patiënten die kampen met tandartsangst. Ons team is getraind om met uw zorgen om te gaan en zorgt voor een kalme, begripvolle benadering die gericht is op uw comfort en gemoedsrust.

Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging in Den Haag!

 

Bel: 070 – 514 7559

Maandag t/m Vrijdag:
08:30 – 17:30

Behandeling Controle Gebit Tandartspraktijk Royal Blue Dental
Royal Blue Dental Cosmetisch

Behandeling voor patiënten met tandartsangst

Bij ons ontvangen angstige patiënten extra begeleiding. Wij nemen de tijd om alles rustig en duidelijk met u door te spreken. Voordat de behandeling start, leggen we uit wat er gaat gebeuren, en tijdens de behandeling kunt u op elk moment aangeven als u wilt pauzeren. Er is geen haast; voor onze patiënten met tandartsangst plannen we extra tijd in, zodat de ervaring zo prettig mogelijk is. Door deze persoonlijke benadering te gebruiken, hopen we dat we als angsttandarts zo veel mogelijk stress bij u wegnemen.

Maak een afspraak voor een stressvrije behandeling

Ervaar zelf hoe stressvrij een bezoek aan de tandarts kan zijn, ook als u tandartsangst heeft. Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging in Den Haag door ons contactformulier in te vullen. We zetten ons in om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken, met als doel uw tandartsangst te verminderen. Zet de stap naar een gezonde glimlach in een veilige en ondersteunende omgeving.

Vragen? Neem Contact Op!

Contactgegevens

Adres

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

Telefoon