Angstbegeleiding bij de tandarts in Den Haag 

  • ✔ Angsttandarts
  • ✔ Persoonlijke werkwijze
  • ✔ Uiteenlopende specialismes
ICON Behandling voor verwijderen witte vlekken bij Royal Blue Dental

Met angstbegeleiding wordt uw bezoek aan de tandarts bij Royal Blue Dental in Den Haag zo comfortabel mogelijk. De angstbehandeling bij onze tandarts is bedoeld voor patiënten die extreme paniek of angst ervaren bij de tandarts. Ons team is getraind om een kalme en ondersteunende omgeving te creëren die uw bezoek zo aangenaam mogelijk maakt.

Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging in Den Haag!

 

Bel: 070 – 514 7559

Maandag t/m Vrijdag:
08:30 – 17:30

Behandeling Controle Gebit Tandartspraktijk Royal Blue Dental
Royal Blue Dental Cosmetisch

Angstbegeleiding: stressvrij bij de tandarts

Een van de speciale behandelingen die wij aanbieden als tandarts, is de angstbehandeling. Wij nemen extra tijd voor volwassen patiënten en kinderen die tandartsangst ervaren, zodat zij nooit het gevoel hebben gehaast te zijn. Tijdens elke behandeling heeft u de volledige controle; u kunt de behandeling stopzetten wanneer u dat nodig acht. Vooraf bespreken we elke stap van de procedure met u, zodat u precies weet wat u van de angsttandarts kunt verwachten. Onze persoonlijke aanpak tijdens een angstbehandeling bij de tandarts zorgt ervoor dat u zich veiliger en vertrouwder voelt. Zo nemen we met angstbegeleiding de meeste stress over de tandarts bij u weg.

Plan uw angstbehandeling in

Heeft u behoefte aan angstbegeleiding bij de tandarts? Onze tandartspraktijk in Den Haag helpt u graag. Wij staan klaar om u met open armen te ontvangen en te voorzien van de zorg die u nodig heeft om uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Laat uw angst niet langer in de weg staan van uw mondgezondheid en plan een angstbehandeling in bij onze tandarts via het contactformulier.

Vragen? Neem Contact Op!

Contactgegevens

Adres

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

Telefoon