Tandarts voor kleuters in Den Haag

  • ✔ Angsttandarts
  • ✔ Persoonlijke werkwijze
  • ✔ Uiteenlopende specialismes
ICON Behandling voor verwijderen witte vlekken bij Royal Blue Dental

We hebben een tandarts speciaal voor kleuters en kinderen bij Royal Blue Dental in Den Haag. Onze benadering is gericht op het creëren van een positieve (eerste) indruk van tandartsbezoeken. We begrijpen namelijk hoe belangrijk het is om al op jonge leeftijd goede mondgezondheidsgewoonten te ontwikkelen. Daarom zorgt onze tandarts voor kleuters ervoor dat elke afspraak zowel leerzaam als leuk is.

Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging in Den Haag!

 

Bel: 070 – 514 7559

Maandag t/m Vrijdag:
08:30 – 17:30

Behandeling Controle Gebit Tandartspraktijk Royal Blue Dental
Royal Blue Dental Cosmetisch

Kindvriendelijke tandarts voor kleuters

Onze familietandarts is onder andere ervaren in het behandelen van kleuters. Als tandarts gebruiken we technieken die kindvriendelijk zijn en minimale stress veroorzaken voor kleuters. We maken gebruik van diverse technieken om de kleintjes op hun gemak te stellen. Zo leren kleuters dat een bezoek aan de tandarts niet eng hoeft te zijn, maar juist iets kan zijn waar ze naar uitkijken. Of het nu het eerste tandartsbezoek is of niet, wij stellen uw kind graag op hun gemak.

Meld uw kind bij ons aan

Het is belangrijk om met kleuters al regelmatig langs de tandarts te komen. Zo zorgt u dat hun mondgezondheid op peil blijft. Wilt u uw kleuter aanmelden bij onze kindertandarts? Vul dan ons inschrijfformulier in. Wij staan klaar om uw kleuter te verwelkomen met een warme glimlach en een zachte aanpak. Laat ons helpen om een gezonde basis te leggen voor de tandheelkundige toekomst van uw kleuter.

Vragen? Neem Contact Op!

Contactgegevens

Adres

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

Telefoon