Eerste tandartsbezoek van uw kind in Den Haag

  • ✔ Angsttandarts
  • ✔ Persoonlijke werkwijze
  • ✔ Uiteenlopende specialismes
ICON Behandling voor verwijderen witte vlekken bij Royal Blue Dental

Het eerste tandartsbezoek van uw kind is een belangrijke mijlpaal, weten we bij Royal Blue Dental in Den Haag. Wij zorgen ervoor dat dit eerste tandartsbezoek van uw kind een positieve ervaring is. Onze kindvriendelijke praktijk is volledig uitgerust om uw kleintje op hun gemak te stellen. Met een warme, uitnodigende sfeer, zorgen onze tandartsen ervoor dat uw kind zich snel thuis voelt.

Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging in Den Haag!

 

Bel: 070 – 514 7559

Maandag t/m Vrijdag:
08:30 – 17:30

Behandeling Controle Gebit Tandartspraktijk Royal Blue Dental
Royal Blue Dental Cosmetisch

Kom voor het eerste tandartsbezoek van uw kind naar ons

Voor het eerste tandartsbezoek van uw kind, ongeveer vanaf 2 jaar oud, bent u bij ons aan het juiste adres. Een vroege en plezierige kennismaking met de tandarts en de praktijk legt de basis voor goede mondgezondheid voor de rest van het leven van uw kind. De kindertandarts neemt tijdens het eerste tandartsbezoek extra tijd om uw kind aan de omgeving te laten wennen, en introduceren hen spelenderwijs aan het belang van een goede tandverzorging. Zo zullen toekomstige gebitscontroles voor uw kind ook soepel verlopen, zonder te veel spanning.

Plan de eerste afspraak van uw kind in

Is uw kind klaar voor hun eerste tandartsbezoek? Als tandarts voor kleuters, peuters en tieners ontvangen we hem of haar graag bij ons in Den Haag. Zet de eerste stap voor een levenslange, gezonde glimlach. Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen voor de gebitscontrole en een positieve start te maken met hun tandheelkundige gezondheid.

Vragen? Neem Contact Op!

Contactgegevens

Adres

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

Telefoon