Tanden Bleken

Royal Blue Dental Tandartspraktijk Den Haag – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Tanden laten bleken bij ons is de meest effectieve methode om u tanden witter te maken.

Tanden Bleken Den Haag

#1 in Professioneel Tandenbleken Wereldwijd!

Wij gebruiken Opalescence™ bleekproducten. Een formule op basis van wetenschappelijk onderzoek. De nummer 1 tandenbleek methode al méér dan 30 jaar. 

Het meest onderzochte en geteste merk bleekproducten

Over Opalescence-bleekbehandelingen zijn heel veel klinische onderzoeken, artikelen en besprekingen verschenen. Er is meer geschreven over Opalescence dan over professionele bleekproducten van andere merken. Dat is een van de redenen waarom Opalescence zoveel vertrouwen geniet.

Met oog voor mens en planeet

We hebben veel verschillende bleekproducten. Er is altijd wel een behandeling te vinden die past bij de manier van leven van een patiënt. Het hoge watergehalte zorgt voor een goede vochtbalans en behoud van de kleur. Uw patiënten zullen de resultaten daarom vertrouwen. De prettige smaken zijn voor patiënten een aanmoediging om hun bleekbehandeling af te ronden.

Om onze voetafdruk te verkleinen, zijn de verpakkingen van Opalescence-bleekproducten zo gemaakt dat ze kunnen worden gerecycled en bestaan ze zoveel mogelijk uit gerecyclede materialen.

Het meest innovatieve merk bleekproducten

Wij hebben meer patenten dan ieder ander merk op het gebied van professioneel tandenbleken. Dr. Dan Fischer is een uitgesproken voorstander van preventieve tandheelkunde. Hij ontwikkelde een innovatieve, dikke (maar wel gehydrateerde) gel die voor een optimaal bleekeffect zorgt. Door een pH-neutrale gel op waterbasis ervaart de patiënt meer comfort. Het zorgt namelijk voor minder overgevoeligheid tijdens het bleken. Deze gel stond aan de basis van de Opalescence-bleeksystemen. We leveren de gel bij een aantal van onze meest populaire producten.

Ruime bagage aan ervaring en vekrijgbaar in meerdere landen

Sinds 1990 zijn al meer dan 100 miljoen gebitten gebleekt met Opalescence-bleekproducten. Opalescence is op dit moment verkrijgbaar in meer dan 125 landen.

Een erkend, bekroond en betrouwbare merk in Bleekproducten

Opalescence-bleekproducten ontvingen meer dan 50 onderscheidingen vanuit de branche, van zeer gerenommeerde dentale organisaties.

Kan de Tandarts mijn tanden bleken?

Tanden laten bleken bij de tandarts is de meest effectieve methode om de tanden witter te maken. Alleen bij tandartsen (zoals bij ons) mag u uw tanden laten bleken. Wij werken met speciale technologie en effectieve methode om uw tanden écht witter te maken.

Is het bleken van tanden veilig?

Ja, je tanden laten bleken bij de tandarts is veilig. Andere bleekmethoden meestal niet. Wij  werken met speciale middelen en de nieuwste technieken. Uit klinische studies blijkt dat dit veilig is.

 

opalescence de mare
tanden bleken alkmaar
witte vlekken de mare tandarts
tanden bleken whitening alkmaar

Inschrijven

U bent van harte welkom bij Royal Blue Dental Tandartspraktijk in Den Haag. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom in onze praktijk. Inschrijven is voor nieuwe patiënten. U kunt zich hier direct online inschrijven. Wij zullen uw spoedig contacteren om een afspraak te maken.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

📞 070 - 514 7559

info@royalbluedental.nl 
www.royalbluedental.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Spoed

Spoedeisende hulp nodig? Bel buiten kantooruren of tijdens onze vakantiesluiting

📞 06 30 9130 83

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
De Mare lid van NVM
de mare tandartsen

Privacy Statement | Disclaimer

© Royal Blue Dental Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden