Kinder Tandheelkunde

Royal Blue Dental Tandartspraktijk Den Haag – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Royal Blue Dental Tandartspraktijk heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van Kinderen.

Kindertandheelkunde Den Haag

Extra aandacht voor Kinderen

Het is cruciaal voor het behoud van een gezond gebit dat deze al van jongs af aan goed wordt verzorgd. Binnen onze praktijk hebben daarom een aantal tandartsen zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Deze tandartsen bieden voor kinderen van 3 tot 18 jaar speciale behandelingen die gericht zijn op levenslang behoud van het eigen gebit zonder grote problemen.

Advies van de Kindertandarts 

Onze kindertandartsen adviseren ouders om het kind zo jong mogelijk mee te nemen naar de tandarts. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandarts en de omgeving. Rond de leeftijd van 3 jaar, omdat dan meestal alle tandjes zijn uitgekomen, is het beste moment om te starten met de periodieke controle. Als kind naar de tandarts gaan moet voelen als een kort feestje!

Ook bij Angst is er een Speciale Tandarts 

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw kind angst heeft om naar de tandarts te gaan. Dit kan uiteenlopen van moeite met de behandeling tot extreme angst om überhaupt naar de tandarts te gaan. Wat de angst ook is, wij hebben angsttandartsen die uw kind van de paniek of extreme angst af kunnen krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring met angst behandelingen weten we dat er altijd een oplossing is.

Fluoride 

Over fluor is altijd zéér veel discussie tussen de reguliere en holistische tandheelkunde. Bij De Mare tandartspraktijk zijn we niet per se tegen fluor. Wij denken in termen van balans en kijken naar het individu. Als u gezond bent, regelmatig eet (en niet de hele dag door) en een goede mondhygiëne hebt, heeft u in principe geen fluor nodig. Als u echter ongezond eet, niet helemaal fit bent en last hebt van stress kan het zijn dat uw speeksel niet sterk genoeg is om het re-mineralisatie proces van uw tanden voldoende te ondersteunen. Om die reden zit er in veel tandpasta fluoride. Fluoride is weliswaar toxisch als men er te veel van binnen krijgt, maar versterkt ook de tanden.

De Mare tanden bleken
De Mare tanden bleken

Inschrijven

U bent van harte welkom bij Royal Blue Dental Tandartspraktijk in Den Haag. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom in onze praktijk. Inschrijven is voor nieuwe patiënten. U kunt zich hier direct online inschrijven. Wij zullen uw spoedig contacteren om een afspraak te maken.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

📞 070 - 514 7559

info@royalbluedental.nl 
www.royalbluedental.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Spoed

Spoedeisende hulp nodig? Bel buiten kantooruren of tijdens onze vakantiesluiting

📞 06 30 9130 83

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
De Mare lid van NVM
de mare tandartsen

Privacy Statement | Disclaimer

© Royal Blue Dental Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden