ICON Behandeling

Royal Blue Dental Tandartspraktijk Den Haag – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

ICON is pijnloos, snel & esthetisch voor ‘white spots’

ICON – Witte vlekjes verwijderen

Wat zijn White Spots Tanden?

Witte aanslag of witte vlekjes zijn doffe plekken die poreus zijn geworden. Vaak zijn ze zichtbaar op hoek- en voortanden. Op zowel boven- als ondertanden kan deze witte aanslag voorkomen. Het is een vlekje dat witter is dan de rest van de tand.

Het is binnen onze praktijk mogelijk om witte vlekken op de voortanden (kalkvlekjes/Fluorose) te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Deze behandeling met Icon werkt op basis van infiltratie van de witte vlek. Hierbij trekt een vloeibare stof van buiten af in het sterretje in de ruit, waarna niets meer te zien is.  Bij Icon wordt er ook niet aan de tand geslepen of geboord en blijft het de gezonde tandstructuur behouden.

Voor de behandeling tot 4 tanden kan 1 afspraak worden gepland. Wilt u meer tanden behandelen, dan zullen dit in meerdere zittingen zijn. Bij de behandeling wordt de situatie vooraf en achteraf vast gelegd, bijvoorbeeld d.m.v. een lichtfoto. Vervolgens wordt het tandvlees beschermd d.m.v. een rubberdam en worden de tanden in meerdere stappen zeer grondig gereinigd. Tenslotte wordt een vloeistof aangebracht om de witte vlek te laten verdwijnen en de tand gepolijst voor een optimaal en glanzend resultaat.

Is de behandeling pijnlijk? 

Over het algemeen is de behandeling geheel pijnloos. Echter heeft u gevoelige tanden, dan kunnen deze door / tijdens het uitgebreide reinigen nog gevoeliger worden. Natuurlijk kan de behandeling, indien gewenst, altijd onder verdoving plaats vinden om uw ongemak zo veel mogelijk te bespreken. 

De Mare tanden bleken
de mare tandarts

Inschrijven

U bent van harte welkom bij Royal Blue Dental Tandartspraktijk in Den Haag. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom in onze praktijk. Inschrijven is voor nieuwe patiënten. U kunt zich hier direct online inschrijven. Wij zullen uw spoedig contacteren om een afspraak te maken.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

📞 070 - 514 7559

info@royalbluedental.nl 
www.royalbluedental.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Spoed

Spoedeisende hulp nodig? Bel buiten kantooruren of tijdens onze vakantiesluiting

📞 06 30 9130 83

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
De Mare lid van NVM
de mare tandartsen

Privacy Statement | Disclaimer

© Royal Blue Dental Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden