Angst Specialisten

Royal Blue Dental Tandartspraktijk Den Haag – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Méér dan 800.000 Nederlanders hebben een Tandartsfobie. Wij bieden hulp bij Tandarts Angst!

Angsttandarts Den Haag

Wat is een Angsttandarts? 

Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Méér dan 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang dat ze niet meer durven te gaan (tandartsfobie). De kans is groot dat ze op termijn problemen krijgen aan tanden, kiezen en tandvlees. Daarom is het van groot belang dat er toch een tandarts naar moet kijken om verdere pijn en complicaties te voorkomen.

Voor patiënten met angst voor de tandarts reserveren we extra tijd tijdens de behandeling. Onze tandarts legt de behandeling stap voor stap uit en geeft bij elke handeling vooraf aan wat er gaat gebeuren. Op deze manier bent u voorbereid en weet u wat u kunt verwachten. Zo behandelen we u veilig en pijnloos.

Neem contact op voor een afspraak en maak kennis met één van onze angst specialisten. Zij hebben allemaal jaren ervaring met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Elke dag helpen zij mensen met tandartsangst aan een mooi en gezond gebit in onze praktijken in Den Haag.

Voordelen voor angstige patienten

√  Meer tijd voor u tijdens de behandeling 
  Mogelijkheden om behandeling te pauzeren
  Behandelingen worden stapsgewijs uitgelegd 
  Elke handeling word vooraf aangegeven

Ook bij Angst is er een Speciale Tandarts 

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw kind angst heeft om naar de tandarts te gaan. Dit kan uiteenlopen van moeite met de behandeling tot extreme angst om überhaupt naar de tandarts te gaan. Wat de angst ook is, wij hebben angsttandartsen die uw kind van de paniek of extreme angst af kunnen krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring met angst behandelingen weten we dat er altijd een oplossing is.

De Mare tanden bleken

Inschrijven

U bent van harte welkom bij Royal Blue Dental Tandartspraktijk in Den Haag. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom in onze praktijk. Inschrijven is voor nieuwe patiënten. U kunt zich hier direct online inschrijven. Wij zullen uw spoedig contacteren om een afspraak te maken.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Heulstraat 13
2514 ER Den Haag

📞 070 - 514 7559

info@royalbluedental.nl 
www.royalbluedental.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Spoed

Spoedeisende hulp nodig? Bel buiten kantooruren of tijdens onze vakantiesluiting

📞 06 30 9130 83

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
De Mare lid van NVM
de mare tandartsen

Privacy Statement | Disclaimer

© Royal Blue Dental Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden